Beste,

Wij nodigen u hier uit om ons uw email-adres mede te delen.

Daardoor kunt u om de 15 dagen onze nieuwsbrief ontvangen met :
- de nieuwe evenementen die wij na de verschijning van de papieren editie ontvangen hebben
- de wijzigingen (datum, startplaats,...) in vergelijking met wat er in Go Cycling 2020 gepubliceerd werd.

Uw email-adres wordt nooit aan derden meegedeeld, het dient enkel aan onze twee firma's (CPS Consult, uitgever van Go Cycling en van Go Biking en Black Baby, uitgever van Go Running) om u relevante info door te sturen.

Wij willen ook meedelen dat wij niet van plan zijn u heraaldelijke publicitaire of onnodige boodschappen op te sturen en dat u onze niewsbrief slechts twee keer per maand zal ontvangen. Deze nieuwsbrief zal u van het adres info@gocycling.be opgestuurd worden. Zorg er dus voor dat de mails die afkomstig zijn van dit email-adres niet in uw ongewenste mails terechtkomen.

Vanzelfsprekend kunt u zich om het even wanneer aan deze nieuwsbrief uitschrijven (dit wordt bij elke nieuwsbrief herinnerd) door een mail te sturen naar unsubscribe@gocycling.be.

Tot binnenkort,
Christophe Poncelet, uitgever

Ik schrijf me in tot de nieuwsbrief
Uw email-adresGoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be  GoCycling.Be