Bent u organisator van een fietstocht in 2019 (een wegfietstocht, geen mountainbiketocht) ? Wenst u dat deze fietstocht gratis in de 50.000 exemplaren van de agenda Go Cycling 2019 opgenomen wordt ? En vanaf 26 januari 2018 ook op deze website ? Volg dan onderstaande procedure :

 1. Om te zien hoe elke fietstocht in Go Cycling 2019 opgenomen wordt, klik hier
   
 2. Klik hier om de presentatie-fiche van de agenda te kunnen lezen of te kunnen downloaden.
   
 3. Kijk eerst na of uw fietstocht niet door één van uw medewerkers ingegeven werd. Wij vragen u deze functie te gebruiken zodat uw tocht niet dubbel ingegeven wordt. Gebruik daarvoor de onderstaande zoekmachine (Geef slechts één zoekcriterium in ! Bijvoorbeeld, de postcode van de startplaats) :

          Datum : /
          Plaats :
          Postcode :
          Benaming van de tocht :


                  
Hieronder
kan u onze
formulieren
downloaden.

 

 1. Klik hier om uw fietstocht in te geven indien uw evenement in 2019 doorgaat.
   
 2. !!! Opgelet !!! Vanaf 2019 zullen in Go Cycling ook de "Gravel"-tochten terug te vinden zijn. Gezien deze organisaties deels op verharde en onverharde wegen gaan, zullen ze ook in onze andere agenda Go Biking staan. Deze organisaties zullen in Go Cycling met een specifieke logo vermeld worden. Wanneer u dus uw evenement ingeeft, is het heel belangrijk dat u de term "Gravel - ..." vóór de naam van de tocht vermeldt, in het veld Benaming van de tocht. Bijvoorbeeld : “ Gravel - Fietstocht van de 3 provincies”.
   

 In